About - Work 2 Do

Ga naar de inhoud
Work 2 Do: jouw betrouwbare handyman voor al je klussen

Work 2 Do is een professioneel klusbedrijf dat in februari 2018 werd opgericht door Jonathan Naessens. Met zijn specialiteit in elektriciteit begon hij zijn zaak als bijberoep, maar al snel groeide Work 2 Do uit tot een begrip in de regio voor allerhande klussen, zowel binnen als buiten.

Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur- en exterieurwerk, trok Jonathan steeds meer klanten aan en kon hij een breder scala aan diensten aanbieden.

In november 2019 werd Work 2 Do een fulltime klusbedrijf en sindsdien kun je Jonathan Naessens elke dag inschakelen voor alle soorten klussen.

Om nog beter bereikbaar te zijn voor onze klanten, is onze hoofdzetel in 2021 verhuisd naar de Roterijstraat 70 in Waregem. Vanuit ons vernieuwde magazijn kunnen we nog sneller en efficiƫnter werken en zijn we gemakkelijk bereikbaar voor klanten uit de wijde omgeving.

Of het nu gaat om het installeren van elektriciteit, het renoveren van een badkamer of keuken, het schilderen van een muur of het plaatsen van een tuinhuisje, bij Work 2 Do ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een professionele en betrouwbare aanpak, met oog voor detail en afwerking.

Kortom, bij Work 2 Do vind je de handyman die je zoekt voor al je klussen. Groot of klein, bij Work 2 Do moet je zijn.

Contacteer ons vandaag nog en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!
Work 2 Do - Naamkaartjes
Work 2 Do
Jonathan Naessens
Roterijstraat 70
8790 Waregem
BTW BE0689 621 993
0497 72 27 64

Terug naar de inhoud